Παραγγέλνοντας από το artdealer.gr συμφωνείτε να δεσμευτείτε από αυτούς τους κανόνες.

1. Περιγραφή Υπηρεσιών
Το artdealer.gr παρέχει πλήρεις υπηρεσίες για την απόκτηση των έργων που εκθέτονται στην γκαλερί της. Αυτές οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν αγορά μέσω διαδικτύου, ταχυδρομείου, fax, τηλεφώνου, επιβεβαίωση της αγοράς σας, επιλογή όρων πληρωμής, σωστή συσκευασία, αποστολή από το artdealer.gr στο σπίτι σας.

2. Παραγγελία
Στο ποσό που αναγράφεται στην ιστοσελίδα περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24%. Τα κόστη φαίνονται αναλυτικά στην απόδειξη που θα λάβετε με την αγορά σας.

Το artdealer.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί πέρα από αυτά που η ίδια ελέγχει, δηλαδή δεν ευθύνεται για απώλεια, καθυστερημένες παραγγελίες ή διακοπή τηλεφώνου, ηλεκτρικού δικτύου, λογισμικού προγράμματος ή άλλων συστημάτων.

3. Επιβεβαίωση Παραγγελίας
Από το artdealer.gr θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τη διαθεσιμότητα του πίνακα που παραγγείλατε μέσα σε 24 ώρες από την παραγγελία.
Οι παραγγελίες δεν είναι δεσμευτικές για το artdealer.gr μέχρι να γίνουν αποδεκτές από αυτήν.
Σε περίπτωση που ο πίνακας που θέλετε δεν είναι πλέον διαθέσιμος το artdealer.gr δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε απώλεια που μπορεί να προκύψει από το γεγονός ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στην παραγγελία σας. Στην απόδειξη θα βρείτε ολόκληρο το ποσό αγοράς, περιλαμβανομένων όλων των αμοιβών και φόρων που μπορεί να παρουσιαστούν.
Η παραγγελία σας θα επιβεβαιωθεί με e-mail και τηλεφωνικά.

4. Συσκευασία
Το artdealer.gr θα εξασφαλίσει το σωστό πακετάρισμα του πίνακά σας, σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές μεταφοράς έργων τέχνης.

5. Κόστος Μεταφοράς
Το κόστος μεταφοράς για παραγγελίες άνω των 150€ στην Ελλάδα είναι δωρεάν. Για παραγγελίες κάτω των 150€ το κόστος επιβαρύνει τον πελάτη. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για λεπτομέρειες σχετικά με την αποστολή.

6. Πληρωμή
Η πληρωμή ολόκληρου του ποσού αγοράς γίνεται κατά την διαδικασία αγοράς του έργου μέσω τραπεζικής κατάθεσης, πληρωμής με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή απευθείας στο κατάστημα.

7. Περιορισμοί Χρήσης
Ολόκληρο το περιεχόμενο του site είναι καταγραμμένο με βάση τη νομοθεσία της EE και προστατεύεται από τη διεθνή νομοθεσία για τα συγγραφικά δικαιώματα και τις διεθνείς συμβάσεις προμηθειών. Υλικό από το artdealer.gr καθώς και σχετικές υπηρεσίες, δεν μπορούν να αντιγραφούν, να διανεμηθούν ή να διαβιβαστούν με οποιονδήποτε τρόπο εάν δεν επιτραπεί από το artdealer.gr. Οι χρήστες του site μπορούν να κατεβάσουν ένα αντίγραφο μέρους ή ολόκληρου του υλικού για προσωπική και όχι εμπορική χρήση, με την προϋπόθεση ότι δεν θα τροποποιήσουν το υλικό με κανένα τρόπο, ούτε θα σβήσουν ή θα αλλάξουν οτιδήποτε σχετικό με το copyright και το σήμα γνησιότητας.
Όλο το υλικό σε αυτό το site παρέχεται για νόμιμη χρήση και μόνο.
Το artdealer.gr και οι καλλιτέχνες του κατέχουν όλους τους τίτλους και τα πνευματικά δικαιώματα ιδιοκτησίας για το υλικό αυτού του site.

8. Περιορισμοί Ευθύνης
Το artdealer.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για λάθη στην τιμή και στις έγγραφες αποδείξεις που αφορούν στον πίνακα. Επίσης δεν ευθύνεται για τεχνικά λάθη οποιουδήποτε τύπου τόσο στον υπολογιστή όσο και στο λογισμικό για προβλήματα στη σύνδεση με το δίκτυο ή για ανολοκλήρωτες ασαφείς ή καθυστερημένες μεταδόσεις. Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται για ζημιές που προέρχονται από τη χρήση υλικού αυτής της διεύθυνσης.

9. Προσωπικές Πληροφορίες
Το artdealer.gr εμμένει στις υψηλότερες ηθικές προδιαγραφές στη συλλογή, χρήση και προστασία των πληροφοριών που αφορούν στους πελάτες της. Δεν ενοικιάζει, πουλά ή ανταλλάσσει πληροφορίες σχετικές με το πελατολόγιό της.

10. Συλλογή στοιχείων
Τα email πελατών ή άλλων ενδιαφερομένων που (πιθανό) συλλέγονται από το artdealer.gr υπάγονται στους όρους και κανονισμούς που αφορούν στην προστασία των προσωπικών δεδομένων και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για επικοινωνία του artdealer.gr με τους ενδιαφερόμενους (ενημερωτικά email), δεν μεταβιβάζονται ούτε προωθούνται σε τρίτους. Ανά πάσα στιγμή ο ενδιαφερόμενος μπορεί να ζητήσει τη διαγραφή της ηλεκτρονικής του διεύθυνσης από τις λίστες του artdealer.gr, ενέργεια που θα γίνει αμέσως.

11. Πολιτική Επιστροφών
Τα έργα τέχνης του artdealer.gr δύναται να επιστραφούν εντός 14 ημερών αφού προηγηθεί επικοινωνία με το eshop.